Verwante koppelingen

Workshops

In het atelier is het mogelijk om een creatieve activiteit te ontwikkelen. Dat kan zijn schilderen (vrij of naar voorbeeld)of het maken van een collage. De kosten voor een ochtend, 3 uur,  bedraagt € 35,00 en is inclusief materialen. E: info@apardon.nl of  liespardon@gmail.com

Over HPIT

Deze site is technisch gezien gebouwd door Hans Pardon.

Bedrijfsnaam: hpit (Hans Pardon Informatie Technologie) of 

HPIT is kleinschalig, niet duur en luistert goed naar de klant. Naast het bouwen van websites, waar je zelf naar believen een aantal bevoegdheden kunt krijgen, zoals het wisselen van foto’s of teksten is HPIT beschikbaar voor:

  • Het ontwerpen van een huisstijl en/of logo;
  • Webhosting;
  • reparatie en onderhoud aan computers.

Over ‘Galerie Café Leidse Lente’

Galerie ‘Leidse Lente’ is gevestigd aan de Haagweg 4 in Leiden.

Diana Lepelaar is de galeriehoudster en ze is zelf ook beeldend kunstenaar, http://www.dianalepelaar.nl

Diana Lepelaar geeft kunstenaars de mogelijkheid om zich verder te ontplooien; ze slaat een brug tussen de kunstenaar en het publiek. Dat doet zij door onder andere aansluiting te zoeken bij een bepaald thema in een musea of in de stad Leiden. Kunstenaars kunnen zich, na een selectie en tegen een redelijke vergoeding, aansluiten bij de Galerie. Het is ook mogelijk om vriend te worden van de Galerie. http://www.galeriecafeleidselente.nl/ . 

Wim Kuin, ooit docent zingeving en samenleving en heden oprichter van Leidse Stijl. Leidse Stijl richt zich op culturele, educatieve en maatschappelijke activiteiten. Daartoe wordt samengewerkt met kunstenaars. http://www.leidsestijl.nl

De Leidse Amateur Fotografen Vereniging, http://www.lafv.nl/ , is aangesloten bij de Fotobond, de Bond van Nederlandse Amateur Fotografen Verenigingen. De LAFV is een ontmoetingsplaats voor gepassioneerde amateurfotografen. Ze gaan ervan uit dat je de basisvaardigheden beheerst. Via de LAFV kan je je techniek en eigen stijl verder ontwikkelen. Daarbij krijg je volop input van de andere leden: de oude rotten, maar ook de nieuwe leden, laten hun visie zeker horen. In de werkgroepen wordt er daadwerkelijk gefotografeerd en kun je veel van elkaar leren op gebied van techniek, compositie en enscenering.

A. Pardon: btw-identificatienummer: NL001266195B72