Contact

Beste ‘kijker’,

Je bent altijd welkom om vragen te stellen of een bezoek te brengen aan mijn atelier.

Kunstcentrum Haagweg 4 te Leiden

Atelier D12 (souterrain)

Alice Pardon

M: 06 235 33 795

E. info@apardon.nl

KvK: 63857359/btw-identificatienummer: NL001266195B72

Deze site is technisch gezien gebouwd door https://www.hpit.nl/

HPIT is kleinschalig, niet duur en luistert goed naar de klant. Naast het bouwen van websites, waar je zelf naar believen een aantal bevoegdheden kunt krijgen, zoals het wisselen van foto’s of teksten is HPIT beschikbaar voor:

  • Het ontwerpen van een huisstijl en/of logo;
  • Webhosting;
  • reparatie en onderhoud aan computers.

Over ‘Galerie Café Leidse Lente’. Galerie ‘Leidse Lente’ is gevestigd aan de Haagweg 4 in Leiden. Diana Lepelaar is de galeriehoudster en ze is zelf ook beeldend kunstenaar, http://www.dianalepelaar.nl. Diana geeft kunstenaars de mogelijkheid om zich verder te ontplooien; ze slaat een brug tussen de kunstenaar en het publiek. Dat doet zij door onder andere aansluiting te zoeken bij een bepaald thema in een musea of in de stad Leiden.  Galerie. http://www.galeriecafeleidselente.nl/ .

Op 19 december 2021 is in samenwerking met www.yomooka.com/kookbook/ een kunst kookboek uitgereikt met 24 kunstenaarsgerechten. Zoals in het voorwoord staat: ‘We kijken met onze ogen en proeven met onze tong’. Het kookbook is via de bovenstaande link te bestellen voor 25 euro. 

Dit kookbook is op 19 december 2021 uitgereikt. Helaas kon er door Corona geen feestelijke uitreiking plaatsvinden. Het kookbook is te bestellen via: www.yomooka.com/kookbook/ KOOKBOOK